Onama

Jagoda, 23 godina s Vama!

 

Priča o Jagoda trgovini, seže u sada već davnu 1999. godinu, kada je prva obiteljska trgovina sa tek jednim zaposlenim, otvorila svoja vrata.

Od tada do danas, brojne stvari i okolnosti su se promijenile, Jagoda s ponosom broji pet trgovina, na atraktivnim lokacijama grada Zagreba i Sesveta, dok je broj zaposlenika narastao na 15.

Istovremeno, misija i cilj vlasnika, ostali su isti. Zadovoljan kupac, postaje stalni kupac! Stoga se Jagoda, od svojih početaka, ističe kvalitetnim, prvenstveno hrvatskim proizvodima po izuzetno povoljnim cijenama, bogatim asortimanom, te ljubaznim i educiranim osobljem, kao i urednim prostorima.

Upravo je kvaliteta, koju brojne obitelji svih generacija u njoj svakodnevno pronalaze, uz osjećaj ugodne kupovine, glavni razlog popularnosti Jagoda trgovine, svih ovih godina.

Uz intenzivnu suradnju s afirmiranim dobavljačima, ali i brojnih hrvatskim manjim i veći
proizvođačima, rad Jagode, obilježilo je i proširenje suradnje s obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Cilj je da kupce na policama njihovih omiljenih trgovina, svakodnevno čeka svježe domaće voće i povrće.

Uvažavajući želje i potrebe kupaca, te prateći aktualne svjetske trendove u maloprodaji, uspjeh u poslovanju, omogućuje nova ulaganja, uz konstantno unapređenje asortima i postizanje još ljepšeg izgleda trgovina. Istodobno, shvačajući značaj važnost ljudskih resursa, jedan od glavnih zadata tvrtke je i briga o zaposlenicima. Poslovni ambijent treba biti mjesto zadovoljnih djelatnika, pa se posebna pažnja posvećuje razvoju i edukaciji zaposlenika.

Orijentirani prema budućnosti, poštujući najviše tržišne zahtjeve, u skladu s europskim standardima, pozivamo Vas, da se osobno uvjerite u naša načela kvalitete i  pristupačnosti.

S povjerenjem posjetite jednu od naših trgovina na lokacijama, u Zagrebu, Strojarska cesta 02, Petrinjska ulica 38, Savska ulica 85, Čučerska cesta 327, Čučerje, te u Sesvetama, ulica Augusta Šenoe 27.

Za kraj, ali ne manje bitno, dodajmo kako je Jagoda trgovina i zadovoljni član Udruge malih trgovaca Zagreb, koja je ujedno članica Saveza udruga malih trgovaca (SUMT).


PARTNERI JAGODA TRGOVINE